Valutaer:
Denmark
Forside ::  Forsendelse & Retur

Forsendelse & Retur

Fragt og levering Vi leverer hurtigt transport til mere end hundrede lande. Normalt alle ordrer udarbejdes og sendes ud og om inden for 2 arbejdsdage. Forsendelse og ekspeditionsgebyrer stole på antallet af emner købt og metoden til skibsfart, du vælger. Brug det serviceniveau, du har anmodet om, og din afstand til vores dstribution center, økologisk oksekød bruge en alternativ tilgang til at sende din get. forsinkelser Vejr eller andre faktorer uden for vores kontrol kan påvirke leveringstider og så er ukontrollabel.

Hvornår vil min ordre skib? Når vi har modtaget din betaling, vil vi sender pakken fra lageret inden for fire og tyve timer og sende tracking nummer ind i e-mail.

Hvordan kan jeg spore min egen orden? Når din get er afsendt ud, vil du modtage en e-mail fra os. I denne e-mail, bør der være kontrol for dine bundter samt hjemmeside, hvor du kan spore dit køb.

aflysninger Skulle du ønsker at annullere din egen ordre, skal du kontakte os med det samme. 25% aflysning pris gælder. Flertal af ordre afsendes indenfor 1-2 dage fra købsdatoen. Afsendt ordre kan ikke annulleres.

Retur I det usandsynlige fejringen af ​​fabrikationsfejl, ville vi erstatte / reparere produkterne helt gratis til kunden. For at sende tilbage en vare, skal du kontakte os og informere os om årsagen. Vi vil og derefter give dig yderligere instruktioner. Varerne skal gik tilbage inden for 8 æra af modtagelsen dato: ubrugte og indeholder hver eneste af den originale emballage samt etiketter. Alle transportomkostninger forbundet med at komme tilbage for varer er en pligt for forbrugeren.

Udveksling At udveksle et produkt, bør du kontakte os, og tilkendegiver af grunden. Vi vil så give dig flere instruktioner. Varerne kan udveksles inden for 7 dage efter modtagelsen dato, forudsat at de har tendens til at være ubrugte og i det oprindelige problem med alle de oprindelige præsentation og etiketter. Mens returnerer en vare med en udveksling, skal du holde dit navn, adresse, telefonnummer og instruktioner er klart angivet. Næsten alle forsendelsesomkostninger forbundet med den bestemte udveksling af varer vil være kundens ansvar.

Copyright © 2019 www.healingsupermanny.com. Powered by Sko til salg i Danmark
Din IP adresse er: 54.242.193.41     Sko salg , Alberto Torresi , Bacca Bucci , billige fritidsskoBata